Άλογο σέρνεται από όχημα επί της λεωφόρου Βάρης -Κορωπίου

Άλογο σέρνεται από όχημα επί της λεωφόρου Βάρης -Κορωπίου

Μετά τα αδέσποτα άλογα που κυκλοφορούν ελεύθερα στον λόφο του Σχιστού και στον Κορυδαλλό, σειρά είχε ένα άλογο στο Κορωπί, που απασχόλησε το διαδίκτυο με τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Αυτή την φορά όμως, δεν πρόκειται για αδέσποτο και οι οδηγοί και επιβάτες διερχόμενων αυτοκινήτων επί της λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου, δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που αντίκρυσαν.

Ο οδηγός ενός ημιφορτηγού είχε δέσει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του ένα μικρό άλογο, το οποίο ήταν αναγκασμένο να τρέχει αφού σερνόταν από το όχημα.

Όπως γίνεται σαφές πρόκειται για ένα βασανιστήριο που υπέστη το ζώο που κανείς δεν ξέρει πού οδηγήθηκε τελικά αφού δεν βρέθηκε ούτε ένας να σταματήσει τον ασυνείδητο οδηγό ο οποίος είχε και την τύχη με το μέρος του αφού στον δρόμο του δεν συνάντησε ούτε αστυνομικούς.

Οι εικόνες αυτές που κάνουν το γύρω του διαδικτύου τραβήχτηκαν επί της λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου (με κατεύθυνση προς το Κορωπί), στο ύψος των παλιών αποθηκών της SATO και σίγουρα μόνο αγανάκτηση προκαλούν!

Οι φιλόζωοι στην Μεσογείων με αφορμή τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο είναι έτοιμοι να καταθέσουν μήνυση για κακοποίηση ζώου, ενώ πολλοί δεσμεύτηκαν να διερευνήσουν το θέμα και να οδηγήσουν τον υπαίτιο αυτής της συμπεριφοράς στη Δικαιοσύνη.

Όπως διαβάζουμε στο notioanatolika.gr πρόκειται για έναν μεσήλικα με καταγωγή από την Κρήτη ο οποίος φέρεται να είναι ζωέμπορος. Μάλιστα έχει και κάποια εγκατάσταση σε δρόμο του Κορωπίου προς τους πρόποδες του Υμηττού.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες οι φιλόζωοι θα επισκεφθούν τον χώρο για να διαπιστώσουν τις συνθήκες διαβίωσης όλων των ζώων που υπάρχουν εκεί και να διασταυρώσουν εάν πρόκειται για το ίδιο άτομο τα στοιχεία του οποίου βρήκαν από αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού στη Βάρης – Κορωπίου.

Με πληροφορίες από: notioanatolika.gr