Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια με τις εισφορές Ιανουαρίου, έως η 28/2 η πληρωμή

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια με τις εισφορές Ιανουαρίου, έως η 28/2 η πληρωμή
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στον ιστότοπο του ΕΦΚΑ αναρτήθηκαν την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου τα ειδοποιητήρια με τις εισφορές του Ιανουαρίου 2018 για περίπου 1,4 εκατ. αγρότες, αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες.

Οι νέες εισφορές είναι αυξημένες κατά μέσο όρο σε ποσοστό 16% για τους αγρότες αφού ως βάση υπολογισμού πλέον λαμβάνεται υπόψη το φορολογητέο εισόδημα προσαυξημένο με τις ασφαλιστικές εισφορές του προηγούμενου έτους. Ειδικά για το 2018, οι εισφορές υπολογίζονται στο 85% του παραπάνω αθροίσματος.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

H προθεσμία για την πληρωμή των εισφορών Ιανουαρίου 2018 εκπνέει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018.

Την ίδια ημερομηνία θα θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΦΚΑ:

«Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι οι εισφορές Ιανουαρίου 2018 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών, έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr, προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Τετάρτη 28.2.2018.

Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή)».

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress