Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τις εισφορές Μαΐου, έως 15 Ιουλίου η εξόφληση

Στην ανάρτηση των ειδοποιητηρίων με τις ασφαλιστικές εισφορές του μηνός Μαΐου 2019 για αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους προχώρησε ο ΕΦΚΑ, όπως γνωστοποιεί με σχετική ανακοίνωσή του.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Για την πληρωμή των εισφορών, υπενθυμίζουμε, έχει ήδη ανακοινωθεί παράταση της προθεσμίας η οποία πλέον εκπνέει στις 15 Ιουλίου. Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή) ενώ δικαιώματα και ευεργετήματα που συνδέονται με την καταβολή των εισφορών παραμένουν ενεργά μέχρι την ημερομηνία αυτή (ρυθμίσεις, ασφαλιστική ενημερότητα, ασφαλιστική ικανότητα).

Χθες, Τρίτη 9 Ιουλίου ο ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση των ασφαλιστικών εισφορών 2018 για τους αγρότες, ελεύθ. Επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενος.

Τα ειδοποιητήρια εκκαθάρισης έχουν αναρτηθεί στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του φορέα με εμπρόθεσμη ημερομηνία καταβολής της πρώτης δόσης την 30/8/2019.

Ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση των εισφορών του 2018 για τους αγρότες