Αναστολή λειτουργίας των λαϊκών στο Δήμο Σκύδρας – Μεταβαίνει εσπευσμένα ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

«Μετά την εμφάνιση αυξημένων κρουσμάτων μετάδοσης του κορωνοϊού στην περιοχή μας και για λόγους προστασίας και ασφάλειας της δημόσιας υγείας αναστέλλεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου Σκύδρας από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης». Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δήμου Σκύδρας Γιώργος Σταματέλλος.

Στην περιοχή εσπευσμένα ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου

Στην Πέλλα μεταβαίνει εσπευσμένα ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου ώστε να συμμετάσχει σε σύσκεψη τη διαχείριση και τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου με 114 κρούσματα θετικά στον κορωνοϊό, ανεστάλη η λειτουργία εταιρείας κονσερβοποιίας στο Μαυροβούνι Σκύδρας. 

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 16.00, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζή, των δημάρχων της περιοχής καθώς και εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων. 

Τον κ. Παπαγεωργίου συνοδεύει στην Πέλλα η διευθύντρια Επιδημιολογικής Επιτήρησης του ΕΟΔΥ, Φλώρα Κοντοπίδου, Διευθύντρια Επιδημιολογικής Επιτήρησης του ΕΟΔΥ.

Πηγή: naftemporiki.gr