Για αντιαναπτυξιακή πολιτική καταγγέλλει την κυβέρνηση το Ποτάμι 

Για αντιαναπτυξιακή πολιτική καταγγέλλει την κυβέρνηση το Ποτάμι 

Το λουκέτο σε εταιρία παγωτού, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Ποτάμι, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει πολιτική απέναντι στις επενδύσεις. «Τη στιγμή που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ανακάλυψαν την ανάπτυξη, άλλη μια παραγωγική επιχείρηση παραγωγής παγωτού έκλεισε σήμερα. Άλλοι 102 εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία. Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις, αλλά με τις αντιαναπτυξιακές πολιτικές της διώχνει και τα εργοστάσια που λειτουργούν ήδη στην χώρα μας». 

Πρόκειται για την απόφαση διακοπής λειτουργίας του εργοστασίου στον Ταύρο από την Froneri Hellas, με στόχο τον ανασχεδιασμό της διαδικασίας για την εταιρία, η οποία θέτει πρόγραμμα εξόδου των εργαζομένων. 

Όπως επισημαίνουν από το Ποτάμι, «η όψιμη λεκτική στροφή του Πρωθυπουργού προς την επιχειρηματικότητα δεν πείθει εκείνους που προσπαθούν να επιβιώσουν σε δύσκολες συνθήκες. Η χρόνια δυσανεξία όλων των κυβερνητικών στελεχών στην ιδιωτική πρωτοβουλία και η αποθέωση του παρασιτικού κρατισμού δεν μπορούν να οδηγήσουν σε έξοδο από την κρίση».