Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ η Γεωργία Μπόκα – Μέλος του Δ.Σ. ο Αλέξανδρος Κουρής

Η Γεωργία Μπόκα ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Παράλληλα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού, ο Αλέξανδρος Κουρής τοποθετήθηκε στη θέση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η κ. Μπόκα είναι στέλεχος του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, πτυχιούχος του ΕΑΠ, με μεταπτυχιακό τίτλο στις «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών και Κρίσεων». Έχει διατελέσει σύμβουλος του πρώην υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας.

O κ. Κουρής είναι παραγωγός-ζυθοποιός, ιδρυτής της ζυθοποίας «Νήσος». Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδας – Deere College (Bachelors of Science in Business Administration, Marketing) και του Chartered Institute of Marketing (CIM). Έχει επίσης ολοκληρώσει με επιτυχία εκπαίδευση Διοίκησης Επιχειρήσεων στο INSEAD και έχει Δίπλωμα Ζυθοποιίας και Βυνοποίησης από το Πανεπιστήμιο KU LEUVEN του Βελγίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ