Από 11 έως 13 Μαΐου το 1ο Bio Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Από 11 έως 13 Μαΐου το 1ο Bio Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Σε βιολογικούς ρυθμούς θα κινείται από τις 11 έως και τις 13 Μαΐου, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Το 1ο Bio Festival, είναι το νέο φεστιβάλ για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living το οποίο εκτιμάται ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο για τους επαγγελματίες στον χώρο των βιολογικών και φυσικών προϊόντων όσο και για το καταναλωτικό κοινό.

Οι 80 περίπου εκθέτες που θα συμμετάσχουν είναι παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και καταστήματα λιανικής, τα προϊόντα των οποίων είναι πιστοποιημένα ως βιολογικά, ή βρίσκονται σε διαδικασία μετάβασης πιστοποίησης ή φυσικά προϊόντα καθώς και προϊόντα με βιολογικές πρώτες ύλες.

Οι επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν σε έναν χώρο μέσα σε τρεις ημέρες, νέα προϊόντα, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις, όλα τα trends που κυριαρχούν στον κλάδο αλλά και να μυηθούν στην κουλτούρα του eco living.

Γαστρονομικές επιδείξεις με βιολογικά και φυσικά προϊόντα θα πραγματοποιηθούν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην Τεχνόπολη ενώ η κεντρική σκηνή του φεστιβάλ επιφυλάσσει μουσική αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις για το κοινό σε όλη την διάρκεια και των τριών ημερών λειτουργίας του.

Η γενική είσοδος του 1ου Bio Festival ανέρχεται σε 5 ευρώ και θα λειτουργεί ως εξής: Σάββατο & Κυριακή 10:00-21:00, Δευτέρα: 12:00-20:00

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site του Bio Festival: www.biofestival.gr

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ