Από 30 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου του 2021 η 12η Zootechnia

Η μοναδική, εξειδικευμένη διοργάνωση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia» θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2021 τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η «Zootechnia» προσφέρει το απαραίτητο πεδίο για την διενέργεια B2C και B2B συναντήσεων, αποτελώντας σημείο αναφοράς για όλες τις νέες εξελίξεις στην κτηνοτροφία και στην πτηνοτροφία.

Η έκθεση πλαισιώνεται και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, οι οποίες καλύπτουν και παρουσιάζουν όλα τα νέα δεδομένα στον πρωτογενή τομέα.

Παρούσες στην «Zootechnia» θα είναι όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου, οι οποίες και θα ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις δυνατότητες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της παραγωγής τους.

Η συνεχιζόμενη πανδημία επέβαλε την αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής της «Zootechnia», η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί να διοργανωθεί από τις 28-31/1/2021.