Επιβεβαίωση του ypaithros.gr: Καθορίστηκε το ύψος των συνδεδεμένων για ζωική παραγωγή, ρύζι, σηροτροφία, κορινθιακή σταφίδα, πορτοκάλια, σπόρους σποράς (upd)

Οι 23 μεταποιητικές που συμμετέχουν στο καθεστώς της Συνδεδεμένης για την κορινθιακή σταφίδα
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Καθορίστηκε το ύψος ενίσχυσης της συνδεδεμένης στήριξης στους τομείς της ζωικής παραγωγήςσηροτροφίας, της καλλιέργειας κορινθιακής σταφίδας, των πορτοκαλιών που οδηγούνται προς χυμοποίησης, των σπόρων σποράς και του ρυζιού για το έτος 2017, με υπουργικές αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν στη Διαύγεια, όπως είχε προαναγγείλει την Παρασκευή 11/5 το ypaithros.gr.

Ειδικότερα,

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Στο ποσό των 192,5 ευρώ ανά επιλέξιμο θηλυκό ζώο καθορίστηκε το ύψος της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου κρέατος και στο ποσό των 9,7 ευρώ ανά επιλέξιμο ζώο, στον τομέα πρόβειου και αίγειου κρέατος.

Το ύψος της συνδεδεμένης στήριξης στον τομέα του ρυζιού για το έτος ενίσχυσης 2017, καθορίζεται στα 27,9 ευρώ/στρέμμα

Το ύψος της συνδεδεμένης στήριξης στον τομέα της σηροτροφίας, για το έτος ενίσχυσης 2017, καθορίζεται στα 248 ευρώ/Κουτί .

Το ύψος της συνδεδεμένης στήριξης στον τομέα της καλλιέργειας κορινθιακής σταφίδας, για το έτος ενίσχυσης 2017, καθορίζεται στα 49,3 ευρώ/στρέμμα.

Το ύψος της συνδεδεμένης στήριξης στον τομέα των πορτοκαλιών που οδηγούνται προς χυμοποίηση, για το έτος ενίσχυσης 2017, καθορίζεται στα 52 ευρώ/στρέμμα.

Το ύψος της συνδεδεμένης στήριξης στον τομέα των σπόρων σποράς, για το έτος ενίσχυσης 2017, καθορίζεται στα 31,26 ευρώ/στρέμμα. 

Νωρίτερα το Ypaithros.gr έγραφε

Το τελικό ύψος των συνδεδεμένων ενισχύσεων σε κορινθιακή σταφίδα, πορτοκάλια προς χυμοποίηση, σπόρους σποράς και σηροτροφία καθορίστηκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ypaithros.gr.

Ειδικότερα, το ύψος ενίσχυσης για τις Συνδεδεμένες σε:

  • Σηροτροφία καθορίζεται στα 248 ευρώ/κυτίο
  • Σπόρους Σποράς καθορίζεται στα 31,26 ευρώ/στρέμμα
  • Κορινθιακή σταφίδα στα 49,3 ευρώ/ στρέμμα
  • Πορτοκάλια προς χυμοποίηση στα 52 ευρώ/στρέμμα.

Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει σιγά σιγά και ο δρόμος για τις πληρωμές.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ για το μεγάλο πακέτο πληρωμών των 120 εκατ. ευρώ που αναμένονται την 21η Μαϊου, στην «ΥΧ» που κυκλοφορεί. 

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress