Βαγγέλης Αποστόλου: Δρομολογούνται τα έργα μεταφοράς νερού άρδευσης στην Αργολίδα

Β. Αποστόλου: Έκκληση για διάλογο προς τους αγρότες

Σε ένα κλίμα αμοιβαίων φιλοφρονήσεων κινήθηκε την Πέμπτη (5/7) η συζήτηση στη Βουλή μεταξύ του υπουργού ΑΑΤ, Βαγγέλη Αποστόλου και του βουλευτή Αργολίδας (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), Γιάννη Μανιάτη, αποφεύγοντας τους συνηθισμένους διαπληκτισμούς.

Κατά την ερώτηση του κ. Μανιάτη προς τον υπουργό, σχετικά με την άμεση ανάγκη ένταξης των επεκτάσεων αρδευτικών δικτύων Αναβάλου προς Ερμιονίδα και Φίχτια, Μυκήνες και Μοναστηράκι στο Μέτρο 4.3.1 του ΠΑΑ, ο Β. Αποστόλου ανέφερε πως για το πρώτο έργο έχει ήδη εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση ύψους 7, 89 εκατ. ευρώ, ενώ για το δεύτερο υπάρχει ήδη αυξημένη βαθμολογία «και πιστεύουμε ότι μέσα από τη συμπληρωματικότητα, όταν είμαστε έτοιμοι και γι’ αυτό το έργο, θα υπάρξει η σχετική χρηματοδότηση».

Η απάντηση του υπουργού ευχαρίστησε τον κ. Μανιάτη, ο οποίος σχολίασε πως «συνήθως στους διαλόγους μας τους κοινοβουλευτικούς διαφωνούμε και μάλιστα οι διαφωνίες αυτές πολύ συχνά είναι σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους. Χαίρομαι που σήμερα κατ’ εξαίρεση θα μπορέσουμε να συζητήσουμε σε πολύ ήπιο και ήρεμο ύφος γιατί πράγματι μας είπατε ευχάριστα νέα για την Αργολίδα».