Αυτό το άρθρο είναι 9 μηνών

ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ και ALGOSYSTEMS διέπρεψαν στα ΔΕΗ BITE Awards 2023

10.10.2023
2' διάβασμα
apsi-pindos-kai-algosystems-dieprepsan-sta-dei-bite-awards-2023-303479

Για μια ακόμη χρονιά μέσα από το θεσμό πλέον, των BITE AWARDS, ζήσαμε μία μοναδική βραδιά χαράς, τιμής και συγκίνησης στην καρδιά της Αθήνας! Οι πρωτοπόρες εταιρείες στις επενδύσεις πληροφορικής της Ελλάδας, βραβεύτηκαν από κοινού με τους συνεργάτες τους για την τεχνολογική κατάρτιση, την καινοτομία και τη διορατικότητά τους! 

Ανάμεσα στους νικητές της βραδιάς, ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» και η Algosystems SA ως Cybersecurity Service Provider, όπου ξεχώρισαν και παρέλαβαν από κοινού το Silver βραβείο στην κατηγορία Υπηρεσίες & Τεχνολογίες Cyber Security!

Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ»  στα πλαίσια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού επενδύει διαρκώς σε τεχνολογίες αιχμής, αναγνωρίζοντας τον καταλυτικό της ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη των Οργανισμών. Με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες και τις ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο της τεχνολογίας καινοτομεί, επενδύοντας σε έργα Cyber Security και υλοποιώντας Advanced Vulnerability Management Services, με καθοδηγητή την Algosystems SA, που μετά από 37 και πλέον έτη εμπειρίας, μπορεί να προτείνει και να υλοποιήσει σύνθετα έργα κυβερνοασφάλειας, διαφυλάττοντας την επιχειρησιακή συνέχεια και την εταιρική ταυτότητα των πελατών της!

Το έργο αυτό επιτρέπει στον ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, να αναγνωρίζει τις ευπάθειες των υποδομών της έγκαιρα, να τις εξαλείφει άμεσα και να θωρακίζει το συνεχώς αναπτυσσόμενο  και άρα μεταβαλλόμενο εταιρικό της δίκτυο. Σε έναν Οργανισμό που αλλάζει καθημερινά για να καλύψει τόσο τις εταιρικές του ανάγκες, αλλά και τις ανάγκες των πελατών του, το ολοκληρωμένο portfolio λύσεων κυβερνοασφάλειας της Algosystems, έρχεται να διευκολύνει και να απαλλάξει τον ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ από το άγχος και το ρίσκο της προστασίας των εταιρικών δεδομένων και της απρόσκοπτης λειτουργίας του.

Η βραδιά των ΔΕΗ Bite Awards θα μας μείνει αξέχαστη για όσα μαζί καταφέραμε, για τους 650 και πλέον παρευρισκόμενους και μας δημιουργεί αίσθηση ευθύνης να συνεχίσουμε να πορευόμαστε στην ίδια ανοδική πορεία. Μαζί, αλλάζουμε το τοπίο των επενδύσεων στη χώρα, προχωρώντας συνεχώς ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

ΓΡΑΦΕΙ: