Ο Σεραφείμ Κων. Φελέκης νέος γενικός διευθυντής του ΑΠΣΙ-ΠΙΝΔΟΣ

27/06/2024
1' διάβασμα
o-serafeim-kon-felekis-neos-genikos-diefthyntis-tou-apsi-pindos-324777

Με σχετική απόφαση της συνεδρίασης ΔΣ του Δικτύου Δήμων Περιοχής Πίνδου, που έλαβε χώρα την Παρασκευή 21/6/2024, ορίζεται στη θέση του Γενικού Διευθυντή σύμφωνα με το άρθρο 15 του Καταστατικού του Δικτύου Πίνδος ο Σεραφείμ Κων. Φελέκης για τα επόμενα πέντε έτη.

Mε ανακοίνωσή τους, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Πίνδος, εύχονται καλή και παραγωγική θητεία στον νέο Γενικό Διευθυντή.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σεραφείμ Κων. Φελέκης είναι διπλωματούχος Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό στην Διαχείριση και Διοίκηση Έργων. Έχει μακρά εμπειρία σε ζητήματα ανάπτυξης ορεινών περιοχών στη Μεσόγειο,  στρατηγικού περιβαλλοντικού σχεδιασμού και ενδογενούς ανάπτυξης του αγροτικού χώρου. Έχει συμμετάσχει ως εξωτερικός εμπειρογνώμονας σε πλήθος διακρατικών και συγχρηματοδοτούμενων ερευνητικών προγραμμάτων, έχει υπάρξει προϊστάμενος σε τμήμα τοπικής αυτοδιοίκησης γνωστής εταιρείας τεχνικών συμβούλων ενώ θήτευσε ως ο τελευταίος Πρόεδρος ΦΔ του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, κοιλάδας Αχελώου, Αγράφων και Μετεώρων ως την κατάργηση του το 2021.

ΓΡΑΦΕΙ: