Αυτό το άρθρο είναι 60 μηνών

Αυτή είναι η διαφήμιση της Dominos που προκάλεσε σάλο

25/06/2019
1' διάβασμα
afti-einai-i-diafimisi-tis-dominos-pou-prokalese-salo-161849

Ένα χιουμοριστικό τρόπο επέλεξε για να απευθυνθεί στους Έλληνες φαν της πίτσας η εταιρία Pizza Domino’s ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

«Έρχεται πίτσα» είναι το σλόγκαν που διάλεξε η Pizza Domino’s για το βράδυ των εκλογών, συνδυάζοντάς το μάλιστα με προσφορά προς τους καταναλωτές, καθώς όσο πιο πολύ «τρεντάρει» το hashtag #erxetai_pizza, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η προσφορά της εταιρίας για την 7η Ιουλίου.

Αν και οι περισσότεροι αντιμετώπισαν με χιούμορ την καμπάνια και την είδαν ως «πλάκα», δεν λείπουν όσοι ένιωσαν προσβεβλημένοι, καθώς θεώρησαν προφανώς πως η πλάκα είναι εις βάρος τους!

Λίγες ώρες αργότερα και αφού το hashtag ήταν στα δημοφιλέστερα ελληνικά trends, η εταιρία «κατέβασε» τη διαφήμιση, αναφέροντας πως «Η βραδιά των εκλογών είναι βραδιά πίτσας & η καμπάνια είχε στόχο να πετύχουμε την μεγαλύτερη έκπτωση. Γι’ αυτό χρησιμοποιήσαμε ένα hashtag trend που δυστυχώς η χρήση του πήρε λάθος τροπή. Διακόπτουμε λοιπόν, την καμπάνια αφού η Domino’s ουδέποτε θα αναμειχθεί με πολιτικά θέματα».

Πηγή: dailypost.gr

ΓΡΑΦΕΙ: