Βαγγέλης Μπούτας: Ο αγώνας δεν σταμάτησε, συνεχίζεται

Στο νοσοκομείο ο Βαγγέλης Μπούτας μετά από σοβαρό τραυματισμό του

«Ο αγώνας δεν σταμάτησε, συνεχίζεται και βεβαίως στις 30 του Οκτώβρη θα αποφασίσουμε την παραπέρα κλικάκωσή του», δήλωσε στο ypaithros.gr ο αγροτοσυνδικαλιστής της Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας, ενόψει της παναγροτικής πανελλαδικής σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια Λάρισας στις 30/10/2016 και διοργανώνει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων.

«Έφυγε» ο Βαγγέλης Μπούτας

Απαντώντας στο, αν θα δούμε τα τρακτέρ στους δρόμους πιο νωρίς φέτος είπε ότι «δεν υπάρχει πιο νωρίς ή πιο αργά για να κατέβουν τα τρακτέρ στους δρόμους. Όταν θα είμαστε έτοιμοι και όταν θα έχουν ωριμάσει τα πράγματα θα βγούμε στους δρόμους».

Ο Βαγγέλης Μπούτας συμπληρώνοντας είπε επίσης, ότι «αγώνας δεν είναι μόνο να βγεις στον δρόμο» αλλά «αγώνας ήταν και κατά το διάστημα του καλοκαιριού όταν ήμασταν στις εφορίες και στον ΟΓΑ, που μας βάζει να πληρώσουμε ολόκληρη την ιατροφαρμακευτική εισφορά, για το αφορολόγητο, για την κατάργηση του κατά κύριου επάγγελμα αγρότης. Ήμασταν συντονισμένα σε πανελλαδικό επίπεδο στον ΕΛΓΑ, στον ΟΓΑ και το καλοκαίρι. Άρα ο αγώνας δεν σταμάτησε, συνεχίζεται και βεβαίως στις 30 του Οκτώβρη θα αποφασίσουμε την παραπέρα κλιμάκωσή του».