ΒΑSF: Είστε έτοιμοι για κάτι διαφορετικό;

Με σύνθημα πρωτοπορούμε, καινοτομούμε και διαμορφώνουμε τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα η BASF παρουσίασε το νέο της μυκητοκτόνο  Revyona® SC  ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το χαρτοφυλάκιο της  στον τομέα των αγροχημικών.

Η παρουσίαση του προϊόντος έγινε με έναν επαγγελματικό και άριστο επικοινωνιακό τρόπο από τα στελέχη της εταιρείας. Το άνοιγμα της διαδικτυακής αυτής εκδήλωσης έγινε από τον Βασίλη Γούναρη διευθύνων σύμβουλο της Basf ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, δίνοντας με το δικό του τρόπο το στίγμα και τις προοπτικές της εταιρείας, στον αγροτικό τομέα. Εξειδικευμένα στελέχη της BASF παρουσίασαν αναλυτικά, τη δράση  του νέου μυκητοκτόνου, έτσι όπως αυτό συμπεριφέρεται σε διάφορες καλλιέργειες. Σύμφωνα με τα δεδομένα πρόκειται για μία νέα  δραστική Revysol® (mefentrifluconazole) με ξεχωριστή δομή. Η διαφορά της είναι ότι στηρίζεται σε ένα μόριο ισοπροπανόλης και επιτρέπει σε αυτό να αλλάζει εύκολα διαφορετικές διατάξεις στο χώρο που βρίσκεται. Χάρη σε αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό εμφανίζει μία εξαιρετική αποτελεσματικότητα και εκλεκτικότητα.. έχει τη δυνατότητα να προσφέρει προστασία για μεγάλο διάστημα από κύριες μυκητολογικές ασθένειες όπως είναι το φουζικλάδιο, το ωίδιο, τη μονίλια, αλτερνάρια και τη μαύρη σήψη.

Η παρουσίαση του νέου αυτού προϊόντος έκλεισε με μεγάλο αριθμό ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες πάνω σε ζητήματα εφαρμογής του Revyona® SC  στις καλλιέργειες

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ