Βέροια: Αναδείχθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας «Ανθισμένες Ροδακινιές»

 Περισσότεροι από 150 φωτογράφοι, επαγγελματίες και ερασιτέχνες συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας με θέμα τις «Ανθισμένες Ροδακινιές». Τα «κλικ» στο ροζ τοπίο των χωραφιών από τους συμμετέχοντες ήταν αμέτρητα και στόχο είχαν να αποτυπώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φαινόμενο της μοναδικής ομορφιάς της Ο φωτογραφικός διαγωνισμός διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας και την υποστήριξη της Fujifilm Hellas, προσελκύοντας δημιουργούς από όλη την Ελλάδα που άφησαν το καλλιτεχνικό στίγμα τους.

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας και την υποστήριξη της Fujifilm Hellas, προσελκύοντας δημιουργούς από όλη την Ελλάδα που άφησαν το καλλιτεχνικό στίγμα τους.

Τα τρία πρώτα βραβεία του διαγωνισμού λαμβάνουν οι: Δημήτρης Αραμπατζής, Μάνος Γαμπιεράκης και Thilanka Madushan, ενώ διακρίσεις απονέμονται στους: Θεολόγο Μαρμάγγελο, Αντωνία Τσαλκιτζή, Βάλια Λασηθιωτάκη, Ιωάννη Βαρακλή (3 φωτογραφίες), Μάνο Γαμπιεράκη (2 φωτογραφίες), Δημήτρη Αραμπατζή (2 φωτογραφίες), Θώμη Καλημέρη, Στέλιο Κουγιουμτζή, Κωνσταντίνο Μουπασιρίδη, Μιχάλη Αγιαννίδη, Θένια Ξενίδου, Ιωάννη Τσούκαλη και Γεωργία Χρυσοστομίδου.

Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας έκθεση με τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ