Δε συμμετέχει στις κινητοποιήσεις ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Αλεξάνδρειας

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας, ανακοινώνει πως η απόφαση να μην συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματισθεί και πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες, δε σημαίνει επ’ ουδενί ότι τα προβλήματα του κλάδου έχουν λυθεί ή μειωθεί, αλλά «σχετίζεται με την πανδημία και θέλουμε να δείξουμε τον σεβασμό στον συνάνθρωπό μας και στον διαρκή αγώνα που δίνει το υγειονομικό σύστημα».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας:

«Ενημερώνουμε τα τοπικά και όχι μόνο ΜΜΕ, τις αστυνομικές αρχές, τους κατοίκους του νομού Ημαθίας και των όμορων νομών, πως ο Σύλλογος Αγροτών του δήμου Αλεξάνδρειας δεν θα συμμετάσχει σε καμία κινητοποίηση με τρακτέρ ή σε κάποια μηχανοκίνητη πορεία ή σε συλλαλητήρια που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα. Η απόφαση προκύπτει από διαδικτυακή Γενική Συνέλευση η οποία λειτουργεί εδώ και 2 μήνες, ενώ σε όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν διαδικτυακά, έγινε με τηλεφωνική επικοινωνία.

Η απόφαση αυτή δεν σημαίνει επ ουδενί ότι τα προβλήματα του κλάδου έχουν λυθεί ή μειωθεί. Η απόφαση αυτή σχετίζεται με την πανδημία και θέλουμε να δείξουμε τον σεβασμό στον συνάνθρωπό μας και στον διαρκή αγώνα που δίνει το υγειονομικό σύστημα. Τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους της εστίασης και των εμπορικών καταστημάτων που πέραν των άλλων, αντιμετωπίζουν και δυσκολίες στις μεταφορές εμπορευμάτων.

Θεωρούμε λανθασμένη την απόφαση όσων διαμαρτύρονται αυτή τη στιγμή στους δρόμους καθώς οι στιγμές που ζούμε δεν προσφέρονται για κάτι τέτοιο. Ο Α.Σ. Αλεξάνδρειας έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν τη δυναμική του. Για όσους δεν θυμούνται ας ρωτήσουν».