Δέκα Έλληνες startuppers στην έκθεση ψηφιακής επικοινωνίας MWC της Βαρκελώνης

Δέκα ελληνικές #startups έδωσαν το «παρών» στο Mobile World Congress 2019 (MWC2019) -τη μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως για την ψηφιακή επικοινωνία- με πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και την υποστήριξη του Enterprise Greece και του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος. Η έκθεση, την οποία επισκέφθηκε και ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στη Βαρκελώνη.

Φέτος, στο MWC -που προσελκύει περισσότερους από 100.000 επιχειρηματικούς επισκέπτες, κάθε χρόνο- εκτός από το κυρίως ελληνικό περίπτερο, λειτούργησε και δεύτερο με τις 10 ελληνικές startups, οι οποίες έλαβαν μέρος στη θεματική ενότητα «4 Years From Now». Οι Έλληνες #startuppers βρέθηκαν ανάμεσα στους ανθρώπους που θα διαμορφώσουν το μέλλον την επόμενη 4ετία.

«Το μότο της ελληνικής συμμετοχής, #GreeceScalesUp, στέλνει το μήνυμα ότι η χώρα μας, έχοντας ξεπεράσει την κρίση, κάνει το επόμενο βήμα, βασιζόμενη στους νέους Έλληνες επιχειρηματίες και επιστήμονες. Αυτά τα παιδιά, με τις ιδέες τους που μπορούν να σταθούν επάξια σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι το αύριο της Ελλάδας» τόνισε ο Γιώργος Χριστοφορίδης, σύμβουλος της Helexpo για την πρωτοβουλία #DigitalGreece powered by ΥπΨΗΠΤΕ.

Οι δέκα ελληνικές startups που είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα projects τους στη Βαρκελώνη, είναι οι εξής: Trimsignal, e-KINESIS, SIBA, ACCESSLAB, Deliver WOW, Wedding Agenda, House ID, Brain InsurTech, AGW Simulations, invent ICT.