Αυτό το άρθρο είναι 72 μηνών

Δέσμευση 6 τόνων πατάτας σε επιχείρηση του Ρέντη

25/04/2019
50'' διάβασμα
desmefsi-6-tonon-patatas-se-epicheirisi-tou-renti-7202

Στη δέσμευση πατάτας αγνώστου προελεύσεως  συνολικού βάρους 6.000 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στο πλαίσιο των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά, εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, κατά τον διενεργηθέντα ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν 300 σάκους με πατάτες συνολικού βάρους 6.000 κιλών, λόγω απουσίας της προβλεπόμενης από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανσης στα μέσα συσκευασίας.

Επισημαίνεται ότι η σήμανση αποτελεί την ταυτότητα των προϊόντων, διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητά τους και αποτρέπει τις ελληνοποιήσεις.

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ: