Η διαδικασία παράδοσης της καθαρής μαστίχας στο εργοστάσιο- Εκτοξεύεται η ζήτηση για το λευκό «θησαυρό» της Χίου

Από τα μέσα Νοεμβρίου έχει ξεκινήσει η παράδοση του μαστιχιού, η φετινή σοδειά δηλαδή του 2023 και πλέον οι κόποι των παραγωγών στη Χίο παίρνουν «σάρκα και οστά» και φαίνονται και στην πράξη.

Ο Γιώργος Τούμπος, πρόεδρος της ένωσης μαστιχοπαραγωγών Χίου μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3, για το «θησαυρό» της Χίου τη μαστίχα, που αυτό το διάστημα γίνεται η συλλογή του προϊόντος στην ένωση μαστιχοπαραγωγών, ενώ όπως είπε είναι πολύ μεγάλη η παγκόσμια ζήτηση για τη μαστίχα.

 
Πηγή:  ertnews.gr