Διακρίσεις και νέα έργα επιθεώρησης – πιστοποίησης από την TÜV HELLAS

Διακρίσεις και νέα έργα επιθεώρησης - πιστοποίησης από την TÜV HELLAS

Ο Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, αναγνωρίστηκε ως Critical Location της μητρικής εταιρείας TUV NORD GmbH για τον τεχνικό έλεγχο και την έκδοση πιστοποιητικών των σχημάτων πιστοποίησης IFS Food, IFS Logistics, IFS Brokers, BRC Fοod και FSSC 22000:2010. Αποτέλεσμα αυτής της αναγνώρισης είναι ότι πλέον τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εκδίδονται στην Ελλάδα, αξιοποιώντας τους χρόνους για την καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών.

Τα σχήματα πιστοποίησης IFS Food, IFS Logistics, IFS Brokers, BRC Food και FSSC 22000:2010 ανήκουν στις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις του μη κερδοσκοπικού οργανισμού GFSI (Global Food Safety Initiative), ο οποίος ιδρύθηκε μετά από πρωτοβουλία των μεγαλύτερων Λιανεμπορίων και Εταιριών Παραγωγής Τροφίμων στον κόσμο. Οι πιστοποιημένες εταιρείες με βάση τα παραπάνω πρότυπα, εκτός από την ενίσχυση της αξιοπιστίας τους, απολαμβάνουν της αποδοχής των λιανεμπόρων σε παγκόσμιο επίπεδεο, ενώ η έκδοση των πιστοποιητικών στην Ελλάδα μόνο από την TUV HELLAS (TUV NORD) προσφέρει μια πραγματική ευκαιρία διείσδυσης στις διεθνείς αγορές για τα ελληνικά προϊόντα.

Επιπλέον, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανέλαβε το έργο Επιθεώρησης και Πιστοποίησης των Παιδικών Χαρών του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης. Με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, η συνεργασία του Φορέα με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Αναστασάκη, περιλαμβάνει την αναβάθμιση περισσότερων από πενήντα παιδικών χαρών, με σκοπό τη συμμόρφωση αυτών με τις νέες προδιαγραφές και τα πρότυπα ασφαλείας.

Τέλος, με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση που υλοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο Υδάτινο Πάρκο Δραστηριοτήτων για παιδιά, εντός 5-άστερου ξενοδοχείου, στην περιοχή Playa Del Carmen στο Μεξικό. Ο έλεγχος του Υδάτινου Πάρκου ανατέθηκε στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) από τα κεντρικά γραφεία της THOMAS COOK Group στο Λονδίνο, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο του τουρισμού παγκοσμίως. Το έργο περιελάμβανε την επιθεώρηση της κατασκευής και της ασφαλούς λειτουργίας ενός παιδικού συγκροτήματος με Νεροτσουλήθρες σε συνεργαζόμενο ξενοδοχείο της THOMAS COOK στο Cancun, στη χερσόνησο Yucatán στο Μεξικό.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η THOMAS COOK εμπιστεύεται την  TÜV HELLAS (TÜV NORD) προκειμένου να αναλάβει την Επιθεώρηση εγκατάστασης Νεροτσουληθρών, μετά την επιθεώρηση έργου που είχε πραγματοποιήσει πέρυσι στην Αίγυπτο.