Διάλογος για τη νέα ΚΑΠ: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα από τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Λέσβος, Λαμία και Καρδίτσα οι επόμενοι σταθμοί

-Διαφήμιση-

Mε αμείωτο ενδιαφέρον και σημαντική συμμετοχή του κόσμου, συνεχίζονται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα, από τον προηγούμενο μήνα, η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Οι εκδηλώσεις με θέμα «Η ΚΑΠ μετά το 2020: Προκλήσεις & Ευκαιρίες» διοργανώνονται με στόχο την ενημέρωση όσων σχετίζονται με την αγροτική παραγωγή για τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες της Νέας ΚΑΠ, αλλά και τα σημεία που είναι ακόμα σε διαβούλευση, έχοντας ως απώτερο στόχο τη συμβολή όλων των εμπλεκομένων στη διαμόρφωση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για την ελληνική γεωργία.

Βασικό χαρακτηριστικό όλων των εκδηλώσεων, είναι ό,τι μετά το πέρας της ενημέρωσης, πραγματοποιείται ουσιαστικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους καθώς και καταγραφή των προτάσεων που συνδράμουν στην διαμόρφωση των εθνικών προτεραιοτήτων της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

Αυτή την εβδομάδα, Ηράκλειο και Σητεία αποτέλεσαν τους προορισμούς των εκδηλώσεων της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, σε συνεργασία με την Ένωση Ηρακλείου Α.Ε., την ΕΑΣ Σητείας και τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Σητείας. Σε δύο κατάμεστες αίθουσες, αγρότες και στελέχη του χώρου, προσήλθαν για να ενημερωθούν, αλλά και να καταθέσουν τις απόψεις τους για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα.

Απόψε στις 19:30 το απόγευμα το ραντεβού έχει δοθεί στη Λέσβο και πιο συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, όπου οι αγρότες του νησιού θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το μέλλον της κοινής αγροτικής πολιτικής αλλά και να συνδράμουν στο διάλογο, καταθέτοντας τις δικές τους απόψεις για τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσει η χώρα μας.

Οι επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις, που ολοκληρώνουν αυτόν τον κύκλο ενημερώσεων της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, είναι την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου στις 18.30, στη Λαμία, στο Samaras Hotel, Αθανασίου Διάκου 14 και την Τετάρτη 13 Μαρτίου στην Καρδίτσα, στις 18.30, στο Kierion Hotel, Μπλατσούκα 22 & Βάιου Τζέλλα.

-Διαφήμιση-