Διεθνής διάκριση για το καρδιτσιώτικο χαμομήλι «Εύοσμο»

Το μοναδικό ελληνικό χαμομήλι που διακρίθηκε σε διαγωνισμό του Λονδίνου

Διεθνής διάκριση για το καρδιτσιώτικο χαμομήλι «Εύοσμο»
H εταιρεία εκτιμά πως τα ελληνικά αρωματικά φυτά έχουν αρχίσει να γίνονται περιζήτητα στο εξωτερικό
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Νέα διάκριση για την καρδιτσιώτικη εταιρεία «Εύοσμο», καθώς αυτή την φορά το χαμομήλι που παράγει και συσκευάζει σε ατομική συσκευασία απέσπασε ένα χρυσό αστέρι στον διεθνή διαγωνισμό GREAT TASTE AWARDS που γίνεται στο Λονδίνο κάθε χρόνο.

Το καρδιτσιώτικο χαμομήλι ήταν το μοναδικό ελληνικό χαμομήλι που διακρίθηκε και από τα ελάχιστα παγκοσμίως και σίγουρα μία διάκριση στον διαγωνισμό του Λονδίνου, όπου οι συμμετοχές είναι χιλιάδες, μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η εταιρεία είχε στείλει στο Λονδίνο, εκτός του χαμομηλιού σε ατομική συσκευασία και τσάι με ιβίσκο.

Σύμφωνα με τον Καρδιτσιώτη παραγωγό, και εκπρόσωπο της «Εύοσμος», Παύλο Κόγια, «σχεδόν όλα τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί στον διαγωνισμό του Λονδίνου και ίσως είναι η μόνη ή από τις ελάχιστες εταιρείες που σχεδόν όλα τα προϊόντα της, έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς στο εξωτερικό. Η εταιρεία έχει βραβευτεί επίσης για το τσάι του βουνού το 2015, με ένα χρυσό αστέρι, καθώς και για το τσάι του βουνού με μέντα, επίσης με χρυσό αστέρι, το 2014». Το μυστικό της επιτυχίας, σύμφωνα με τον κ. Κόγια είναι ότι «το κλίμα της πατρίδας μας είναι εκείνο που βοηθά στην παραγωγή αρωματικών φυτών κορυφαίας ποιότητας και είναι ένας τομέας ο οποίος, με καλή οργάνωση, μπορεί να αποβεί σημαντικός για την πατρίδα μας.

Η εξωστρέφεια, οι διεθνείς διαγωνισμοί και οι διεθνείς εκθέσεις είναι για τα ελληνικά προϊόντα και κατ’ επέκταση για την εθνική μας οικονομία μονόδρομος, αφού μία διάκριση σε διεθνή έκθεση έχει πολλά πλεονεκτήματα και κάνει τα ελληνικά προϊόντα γνωστά στο εξωτερικό».

-Διαφήμιση-