Δήμος Βισαλτίας: Σε λειτουργία τρεις παράλληλες λαϊκές αγορές

Στη λειτουργία τριών παράλληλων υπαίθριων λαϊκών αγορών προχωρά ο Δήμος Βισαλτίας για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού και προκειμένου να εξασφαλιστεί η δραστηριοποίηση του συνόλου των παραγωγών και των εμπόρων .

Οι παράλληλες αγορές θα διεξάγονται τις ίδιες ημέρες και τις ίδιες ώρες με τις υφιστάμενες Λαϊκές Αγορές του Δήμου Βισαλτίας, για το χρονικό διάστημα ενός μήνα από την έκδοση της απόφασης, δηλαδή έως τις  23/01/2021.

Που θα λειτουργούν

Αναλυτικότερα:

  • Η υπαίθρια λαϊκή αγορά Νιγρίτας θα λειτουργήσει στον περιβάλλοντα χώρο της παλαίστρας του Αγίου Θωμά και συγκεκριμένα από την αρχή της οδού Κερκίνης μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Αναπαύσεως, ημέρα Σάββατο και ώρες 06:00 π.μ. έως και 14:00, παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά Νιγρίτας, που λειτουργεί την ίδια μέρα και ώρες.
  • Η υπαίθρια λαϊκή αγορά Μαυροθάλασσας, θα λειτουργήσει στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, στον χώρο παραπλήσια της καθιερωμένης λαϊκής αγοράς, ημέρα Τετάρτη και ώρες 06:00 π.μ. έως και 14:00.
  • Η υπαίθρια λαϊκή αγορά Δημητριτσίου, στην κεντρική οδό του οικισμού και στην συνέχεια της καθιερωμένης λαϊκής αγοράς, ημέρα Δευτέρα και ώρες 06:00 π.μ. έως και 14:00.

Πηγή: ert.gr