Δύο νεκροί από κεραυνό στην Πελοπόννησο – Σοκαριστικό βίντεο από φοίνικα που φλέγεται στην Κεφαλονιά

Δύο άνθρωποι είναι τα θύματα της σημερινής κακοκαιρίας που πλήττει με ιδιαίτερη σφοδρότητα τη Δυτική Ελλάδα και έχει προκαλέσει πλήθος προβλημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, ένας άντρας έχασε τη ζωή του σε παράνομο σκουπιδότοπο του Δήμου Τριφυλίας στο Αλιμάκι της Δ.Ε. Κυπαρισσίας. Ο άνδρας φέρεται να είχε μεταβεί μαζί με άλλα τρία άτομα στον παράνομο σκουπιδότοπο και καθώς έψαχνε μέσα στα σκουπίδια για αντικείμενα και ρουχισμό χτυπήθηκε από τον κεραυνό.

Νωρίτερα, ένας 35χρονος έχασε τη ζωή του από κεραυνό στη Μυρσίνη Λεχαινών (Ηλεία). Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, πρόκειται για 35χρονο εργάτη γης με καταγωγή από το Πακιστάν. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, δυστυχώς, όμως, οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ο άτυχος μετανάστης διέμενε μαζί με άλλους πέντε ομοεθνείς του σε ένα πρόχειρο κατάλυμα στη Μυρσίνη των Λεχαινών, κοντά στο νέο νεκροταφείο. Όπως είπαν οι ομοεθνείς του, όταν άκουσε τους κεραυνούς φοβήθηκε και βγήκε έξω από το παράπηγμα και εκεί, χτυπήθηκε από τον κεραυνό.

Στο σημείο αυτό κάθε πρωί περιμένουν παιδιά το λεωφορείο. Ευτυχώς σήμερα την ώρα που έπεσε ο κεραυνός δεν είχαν πάει ακόμα.

Δημοσιεύτηκε από George Kagkas στις Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

 

Το βίντεο είναι από τη στιγμή που κεραυνός πέφτει πάνω σε φοίνικα στην Κεφαλονιά. Το βίντεο έχει δημοσιευθεί και στην ιστοσελίδα του Εθνικού Αστεροσκοπείου.