Οι δύο σκληρές προτάσεις που εξετάζονται στα μπλόκα – Πορεία αγροτών με τρακτέρ σήμερα στα σύνορα με τη Β. Μακεδονία

Με δύο σκληρές προτάσεις, η μία να πάνε τρακτέρ στην Αθήνα για αποκλεισμό της Βουλής και η δεύτερη να κλείσουν συντονισμένα Εθνικές Οδοί σε όλα τα μπλόκα, συσκέπτονται το απόγευμα οι αγρότες στα μπλόκα του Πλατυκάμπου, της Καρδίτσας και των Τρικάλων, ενώ το παναγροτικό ραντεβού για το μέλλον των κινητοποιήσεων ορίστηκε για την Τρίτη στη Νίκαια.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ, οι αγρότες της Χαλκιδικής ξεκίνησαν ήδη την κάθοδο από τον κόμβο Μουδανιών με προορισμό το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, όπου θα επιδοθεί ψήφισμα των διεκδικήσεων τους, ενώ στα Τρίκαλα αγρότες μπαίνουν στο κέντρο με υπόμνημα που θα επιδοθεί στην Αντιπεριφέρεια.

Φλώρινα: Πορεία αγροτών με τρακτέρ στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Φλώρινας σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί, στον σιδηροδρομικό σταθμό Φλώρινας. Θα ακολουθήσει πορεία με τα τρακτέρ τους μέχρι το τελωνείο Νίκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγρότες του Αμυνταίου έχουν στήσει μπλόκο στην είσοδο της πόλης του Αμυνταίου και στον κόμβο του Φιλώτα κλιμακώνοντας έτσι τον αγώνα τους, οπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Πηγή: ERTNews (1, 2)