Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ Πίτερ Φίλιπς διαφημίζει γάλα στην Κίνα

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ Β' Πίτερ Φίλιπς διαφημίζει γάλα στην Κίνα

Πολλοί επικρίνουν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσσεξ για τον τρόπο με τον οποίο θα αμείβονται για εξωτερικά πρότζεκτ, καθώς θα γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Αλλά ενώ οι συζητήσεις επικεντρώνονται στον πρίγκιπα Χάρι και στη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, ο άλλος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου Πίτερ Φίλιπς, εισπράττει χρήματα για διαφήμιση από κινεζική εταιρεία παραγωγής γάλακτος.

Ο Πίτερ, 42 ετών, γιος της πριγκίπισσας Άννας, πρόσφατα γύρισε δύο διαφημιστικά για μια κρατική επιχείρηση γαλακτοκομικών Bright Dairies και το Jersey Fresh Milk, στην οποία παρουσιάζεται ως «Μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας Πίτερ Φίλιπς».

Ο Πίτερ Φίλιπς λέει ότι μεγάλωσε με γάλα από το Τζέρσεϊ από την καρδιά του Ουίνδσορ αναφερόμενος στο κτήμα Γκλόστερσαϊρ που είναι ιδιοκτησίας της πριγκίπισσας Άννας.

Εκπρόσωπος του Longleat House, στο Γκλόστερσαϊρ όπου γυρίστηκε η διαφήμιση δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail ότι δεν χορηγήθηκε άδεια για την απεικόνιση του κτήματος .

Το διαφημιστικό άρχισε να προβάλλεται μόλις γνωστοποιήθηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα χρησιμοποιεί τους τίτλους του, δεν θα εκπροσωπεί τη βασίλισσα και δεν θα λαμβάνει χρήματα από το δημόσιο ταμείο για τα βασιλικά καθήκοντα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι σίγουρα πολύ πιο υψηλού προφίλ από τον ξάδελφό του πρώτου, αλλά δεν θα πρέπει να τηρούνται για όλα τα μέλη της οικογένειας οι ίδιοι κανόνες; είναι ένα ερώτημα που απασχολεί τους συντάκτες που καλύπτουν θέματα της βασιλικής οικογένειας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ