Εγκρίθηκε το πρόγραμμα Leader Λασιθίου

Παράταση των παλιών Leader ζητά ο ΣΕΚ

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενέκρινε το πρόγραμμα Leader – CLLD της αναπτυξιακής Λασιθίου. Ειδικότερα εγκρίθηκε ο «φάκελος Α’» που υποβλήθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες από τον πρόεδρο της αναπτυξιακής και δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη, και ξεκινάει άμεσα ο τελικός σχεδιασμός για τον νομό Λασιθίου.

«Είμαστε καθόλα έτοιμοι, η διοίκηση της αναπτυξιακής και το στελεχιακό δυναμικό της, για να προχωρήσουμε στον αναπτυξιακό και τελικό σχεδιασμό για το νέο πρόγραμμα Leader του νομού μας. Προσκαλούμε τον επιχειρηματικό κόσμο, παραγωγικές τάξεις – φορείς, και κυρίως τους νέους, να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες διαβούλευσης» δήλωσε ο δήμαρχος, Γιάννης Στεφανάκης.

Ακόμη ο κ. Στεφανάκης πρόσθεσε, ότι τα Ευρωπαϊκά κονδύλια του προγράμματος, με την υποβολή επαρκών προτάσεων – φακέλων για την απορρόφηση κονδυλίων θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, εξαιρετικά πολύτιμες την περίοδο που διανύουμε. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σε διαβούλευση τις ιδέες – αναπτυξιακές προτάσεις τους στην αντίστοιχη φόρμα της ιστοσελίδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.anlas-leader.gr