Εκδήλωση για την ανάπτυξη των εξαγωγών μέσω Factoring από τον ΣΕΒΕ και την Πειραιώς

Εξαγωγείς: Προβλέψεις για αύξηση 8-10% στις εξαγωγές το 2019
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Εκδήλωση με θέμα «Οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και ευκαιρίες ανάπτυξης μέσω του εξαγωγικού Factoring» διοργανώνουν από κοινού ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων  – ΣΕΒΕ και η Πειραιώς Factoring, μέλος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.  

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 12 – 14 στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος που είτε εξάγουν, είτε ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν εξαγωγές.

Xαιρετισμό θα απευθύνουν, ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος και ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γιώργος Χαντζηνικολάου. Για την πορεία , τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και την κρίσιμη αναπτυξιακή συμβολή της εξαγωγικής δραστηριότητας, θα μιλήσει ο επικεφαλής οικονομολόγος του Ομίλου κ. Ηλίας Λεκκός. Η  Διευθύνουσα Σύμβουλος της Πειραιώς Factoring κα Χαρά Βαρδακάρη θα παρουσιάσει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες υποστήριξης των εξαγωγικών επιδόσεων των ελληνικών επιχειρήσεων μέσω του ολοκληρωμένου πλαισίου των εξειδικευμένων υπηρεσιών εξαγωγικού Factoring που προσφέρει η εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Σύνδεσμο Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ, Τηλ: 2310 535 333, E-mail: [email protected]

-Διαφήμιση-