Εκδήλωση της ΕΔΟΚ για το χοιρινό γύρο στο πλαίσιο της 11ης Zootechnia

Εκδήλωση της ΕΔΟΚ για το χοιρινό γύρο στο πλαίσιο της 11ης Zootechnia
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Εκδήλωση με θέμα «ο Χοιρινός Γύρος ως Ελληνικό Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) – Μία πρόταση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος » διοργανώνει την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019 στο πλαίσιο της 11ης Zootechnia 2019, η ΕΔΟΚ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ Κτίριο 8, Αίθουσα C, από τις 15.30μ.μ. έως τις 17.30 μ.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

15.30-15.45: Υποδοχή – Χαιρετισμοί

15.45-16.00: Εισαγωγή – Οι θέσεις της ΕΔΟΚ

Γίτσας Ελευθέριος – Πρόεδρος,  Διδάγγελος Γεώργιος – Γ. Γραμματέας  –

Γεωργούδης Ανδρέας Γ. Διευθυντής – ΕΔΟΚ

16.00-16.15:  Ο χοιρινός γύρος στην παγκόσμια αγορά

Κασαλιάς Νίκος, Κτηνίατρος – Μικροβιολόγος Τροφίμων

16.15-16.30: Ελληνική Χοιροτροφία: Προκλήσεις, Προτάσεις & Προοπτικές

Βατζιάς Γεώργιος,  Διευθυντής Τομέα Ζωικής Παραγωγής – Τμήμα Γεωπονίας Α.Π.Θ

16.30-16.45: Ανιχνεύοντας την ιστορία και την προέλευση του γύρου

Σπύρος Τσιάπος, Γεωπόνος επιστήμονας τροφίμων, M.Sc. – Συγγραφέας

16.45-17.00: Προϋποθέσεις και διαδικασία αναγνώρισης του Χοιρινού Γύρου ως Ελληνικού προϊόντος ΓΕ

Δρύς Στέλιος,  Διευθύνων Σύμβουλος  foodstandard A.E.

17.00-17.30: Συζήτηση – Συμπεράσματα

-Διαφήμιση-
συμβουλευτική στον αγροτικό τομέα