Εκδήλωση στο Ρέθυμνο για την κρητική κουζίνα

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00, στον συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου Sentido Pearl Beach στο Ρέθυμνο, η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: «Προώθηση των κρητικών προϊόντων και της κρητικής κουζίνας» στο πλαίσιο απονομής των σημάτων «κρήτη», «κρητική κουζίνα» και «επισκέψιμα οινοποιεία».
Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
- 18:00 – 18:00 Προσέλευση – Έναρξη
- 18:00 – 18:30 Χαιρετισμοί
- 18:30 – 18:45 «H διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων με το σήμα «κρήτη» – Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτήματος Κρήτης & Αντιπρόεδρος ΔΣ Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης
- 18:45 – 19:15 Οι επιχειρηματίες μιλούν για τα σήματα “κρήτη” και τα οφέλη της πιστοποίησης
- 19:15 – 20:00 Τελετή απονομής σημάτων «κρήτη»,«κρητική κουζίνα», «επισκέψιμα οινοποιεία» στις πιστοποιημένες επιχειρήσεις
- 20:00 – 20:30 Κλείσιμο εκδήλωσης