Δωρεάν διαδικτυακή εκδήλωση για νεοφυείς επιχειρήσεις 01/01

dorean-diadiktyaki-ekdilosi-gia-neofyeis-epicheiriseis-225615

Στις δωρεάν υποστηρικτικές υπηρεσίες, όπως cloud credits και ευκαιρίες δικτύωσης, που μπορούν να αξιοποιήσουν start ups, scale ups και, ευρύτερα, καινοτόμες επιχειρήσεις κατά την πορεία ανάπτυξής τους, θα εστιάσει η διαδικτυακή εκδήλωση «Οι start ups καινοτομούν με το Oracle Cloud». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου στις 16:00 από το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, το Orange Grove και την Oracle.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα επιτάχυνσης Oracle for Start Ups, το οποίο υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο, και την Ελλάδα, προσφέροντας σε νέους επιχειρηματίες ένα σύνολο από υπηρεσίες υποστήριξης, καθώς και μοναδικές ευκαιρίες συνεργειών με το εκτεταμένο δίκτυο μεντόρων, product experts και συνεργατών της Oracle.

Η δωρεάν αυτή εκδήλωση θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για start ups, θερμοκοιτίδες, οργανισμούς, επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας με στελέχη της Oracle για να διερευνήσουν πώς μπορούν να καινοτομήσουν και να αναπτυχθούν μέσα από το πρόγραμμα Oracle for Start Ups.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι του Oracle for Start Ups θα παρουσιάσουν αναλυτικά τους τρόπους που οι start ups μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα, να επιτύχουν πωλήσεις και να αναπτυχθούν πιο γρήγορα, μέσα από την τεχνολογία και τα δίκτυα της Oracle.