Σε εκλογική τροχιά οι Αγροτικοί Σύλλογοι της ΕΟΑΣΝΛ

Συνεχίζονται οι εκλογές στους Αγροτικούς Συλλόγους που ανήκουν στην δύναμη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, με την εκλογή νέων Δ.Σ και αντιπροσώπων για την ΕΟΑΣΝΛ, αφού το 2023 θα πραγματοποιηθεί το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Ομοσπονδίας.

Ως την επόμενη εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί οι εκλογές στους παρακάτω Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους:

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στον Αετόλοφο- Αγιάς ανασυγκρότηση του ΑΣ του χωριού. Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου ο Αγροτικός Σύλλογος Αγιάς από το πρωί ξεκινάει η εκλογική διαδικασία. Σάββατο 17 Δεκεμβρίου ανασυγκρότηση του Α.Σ Μελιβοίας. Η εκλογική διαδικασία θα γίνει στο Γυμνάσιο Μελιβοίας από 4μμ ως 8μμ. Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ανασυγκρότηση του Α.Σ Νερομύλων-Αγιάς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «ο Αγροτικός Σύλλογος σε κάθε περιοχή, ομάδα χωριών ή χωριό που υπάρχει και λειτουργεί και οι καινούριοι Α.Σ που δημιουργούνται είναι το αγωνιστικό μετερίζι για την προώθηση των συμφερόντων αγροτών και κτηνοτρόφων. Είναι το συλλογικό όργανο στο οποίο ανήκουν όλοι οι αγρότες της περιοχής που πρέπει να λειτουργεί, να συσπειρώσει την πλειοψηφία των αγροτών να ενημερώνει και να κινητοποιεί. Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους, αξιοποιώντας την πείρα τους από όλα τα προηγούμενα χρόνια, να συνειδητοποιήσουν ότι το δυνάμωμα και η λειτουργία των Α.Σ και της ΕΟΑΣΝΛ μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχουν για όλους. Δεν περισσεύει κανείς! Εμπρός να δυναμώσουμε τους Α.Σ και την ΕΟΑΣΝΛ! Συμμετέχουμε μαζικά στην εκλογική διαδικασία.