Εκδήλωση για την Οικοτεχνία στην Δράμα από τον ΕΛΓΟ

Εκδήλωση για την Οικοτεχνία στην Δράμα από τον ΕΛΓΟ
-Διαφήμιση-

Ενημερωτική εκδήλωση για την οικοτεχνία διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Δράμας την Τρίτη 23 Οκτωβρίου στις 11:00π.μ., στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ), στο 5ο χλμ. Δράμας-Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα έχει θέμα:«ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ – εργαλείο αγροτικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η πληρέστερη ενημέρωση για το πρόγραμμα της Οικοτεχνίας και η βελτίωση της λειτουργίας των οικοτεχνικών μονάδων μέσω της ανταλλαγής εμπειριών, σκέψεων και προτάσεων, που θα καταθέσουν οι οικοτέχνες.

Στο Β’ μέρος της εκδήλωσης οικοτέχνες του Ν. Δράμας θα καταθέσουν εμπειρίες, προτάσεις και προβληματισμούς και τέλος θα γίνει παρουσίαση καλών πρακτικών (case studies) από οικοτέχνες του Νομού.

Παράλληλα καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση αγροδιατροφικών προϊόντων (χυμοί, σάλτσες, τουρσιά, μέλι, τυριά, βότανα, όσπρια), που παρασκευάζουν οι οικοτεχνικές μονάδες του Ν. Δράμας. Η λειτουργία της έκθεσης αναδεικνύει την ποιότητα και διατροφική αξία των προϊόντων της Οικοτεχνίας και συνάμα τα καθιστά ευρύτερα γνωστά στο καταναλωτικό κοινό, που αναζητά υγιεινά, ασφαλή και ποιοτικά τρόφιμα.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 2521058175.

-Διαφήμιση-