Ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα

Το ReGeneration με την υποστήριξη της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και της ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζουν από κοινού, για πρώτη φορά, το ReGeneration FEMpowerment Initiative, μια πρωτοβουλία με στόχο την ουσιαστική προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, καθώς και την προσωπική και επαγγελματική ενδυνάμωση των νέων επαγγελματιών. To πρόγραμμα αποτελείται από δύο θεματικούς πυλώνες:

✱ The Academy: Μια ειδικά σχεδιασμένη σειρά μαθημάτων σε ήπιες δεξιότητες/soft skills, σε συνεργασία με το LinkedIn Learning, καθώς και entrepreneurship & capacity building workshops και mentoring με την πολύτιμη καθοδήγηση και επιμέλεια τoυ Women on Top.

✱ The Masterclass Series: Κορυφαίοι ομιλητές και ομιλήτριες από όλον τον κόσμο, που έχουν στόχο όχι απλώς να μεταφέρουν γνώσεις και εμπειρίες, αλλά κυρίως να εμπνεύσουν και να παρακινήσουν το κοινό. Η Ακαδημία απευθύνεται σε νέες έως 35 χρονών και οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές από 13 έως 28 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφτεί το www.regeneration.gr. Τα Masterclasses θα ξεκινήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 19.00 μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου.