Ένωση Μεσσηνίας: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το ποσοστό δηλώσεων ΟΣΔΕ

Ακόμα πιο δυνατή η Ένωση Μεσσηνίας με νέες συγχωνεύσεις

enosi-mesinias-osde
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ακόμα πιο δυνατός συνεχίζει την πορεία του ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσσηνίας «Ένωση Μεσσηνίας», αφού όπως μας ανακοίνωσε ο πρόεδρός του, Κώστας Κατσούλης, άλλοι τρείς συνεταιρισμοί που δεν έχουν προβλήματα με χρέη και διαθέτουν και περιουσιακά στοιχεία προστέθηκαν στη δύναμη, μετά από αίτημα συγχώνευσης. «Την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου, λήφθηκε απόφαση αποδοχής του αιτήματος συγχώνευσης με τους συνεταιρισμούς Λευκοχώρας, Βελίκα και Λυκότραφου. Το αίτημα αυτό έγινε αποδεκτό και από την γενική συνέλευση και κατά συνέπεια απομένουν πλέον τυπικές λεπτομέρειες».

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στον Συνεταιρισμό και για την πορεία που είχαν οι καταθέσεις δηλώσεων ΟΣΔΕ, αφού, όπως μας τονίζει ο κ. Κατσούλης: « Αυτή την χρονιά όχι μόνο πετύχαμε τους στόχους, αλλά και ξεπεράσαμε το ποσοστό της περασμένης χρονιάς, συγκεντρώνοντας περίπου 27.000 αιτήσεις . Αυτό το γεγονός αποτελεί δικαίωση της προσπάθειας που γίνεται από τους υπαλλήλους μας και επιβεβαίωση των επιλογών που κάνουμε». Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη χρονιά, στην Ένωση Μεσσηνίας είχαν κατατεθεί 25.000 αιτήσεις.

-Διαφήμιση-

Η αύξηση του αριθμού των δηλώσεων με ποσοστό ρεκόρ, αλλά και η αύξηση της δύναμης της Ένωσης Μεσσηνίας με υγιείς συνεταιρισμούς που είναι καθαροί οικονομικά, δίνουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στους ανθρώπους της Ένωσης και αποτελούν επιβράβευση της συνεπούς εργασίας τους.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki