ΕΟΑΣΚ: Η ευθύνη για το αν θα παραμείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί ανήκει στην κυβέρνηση

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας, χαιρετίζοντας τη μαζική, όπως ειπώθηκε, συμμετοχή των αγροτών στο κάλεσμα να βγουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ, Κώστας Τζέλλας, σε περισσότερα από 33 χωριά αγρότες έβγαλαν τα τρακτέρ στις πλατείες προκειμένου να σταλεί το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι απαιτούνται ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν. Κάλεσε δε και άλλους να πλαισιώσουν αυτή τη μορφή κινητοποίησης για να υπάρξει μεγαλύτερη πίεση προς την κυβέρνηση ώστε να δώσει λύσεις. «Αφήνουμε περιθώριο στην κυβέρνηση με τα τρακτέρ στις πλατείες, να δώσει άμεσα απαντήσεις στα προβλήματα των αγροτών , και να μην μας αναγκάσει να κλιμακώσουμε τον αγώνα. Έχουμε τα τρακτέρ στις πλατείες, δεν έχουμε κλείσει κανέναν δρόμο. Η ευθύνη πια είναι στα χέρια της κυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζέλλας,

Σημείωσε ότι η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων θα αποστείλει άμεσα και οργανωμένα τα αιτήματα στην κυβέρνηση. Σε επίπεδο νομού Καρδίτσας, αύριο μέλη της Ομοσπονδίας και αγρότες που βρίσκονται στο δρόμο με τρακτέρ θα περάσουν από όλα τα χωριά, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση.

Πηγή: ertnews.gr