ΕΟΣ Σάμου: Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ

Τη δεύτερη συνεδρίαση της Γενικής του Συνέλευσης λόγω μη απαρτίας, πραγματοποιεί ο ΕΟΣ Σάμου το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί στο Μαλαγάρι. Την επόμενη ημέρα, από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, στο Μουσείο Οίνου στο Μαλαγάρι και στο Οινοποιείο Καρλοβάσου αντίστοιχα, θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου και η εκλογή αντιπροσώπων στα συλλογικά όργανα.

Τα ψηφοδέλτια έχουν διαμορφωθεί ως εξής: Για την εκλογή του διοικητικού συμβουλίου υποψήφιοι είναι οι, Βαγιανού  Μαρία, Βονδικάκης Σταμάτης, Γιαννικάκης Στέλιος, Ευγενικός Εμμανουήλ, Καμπούρης Κωνσταντίνος, Κιουλάφας Γεώργιος , Μιχάλαινας Στυλιανός, Σκούτας Ιωάννης, και Χαριλάου Ευάγγελος.

Για το εποπτικό συμβούλιο υποψήφιοι είναι οι, Βακάκη Αικατερίνη, Δάρρας Θεόδωρος, Λάνδρου Δημήτριος, και Στασινής Σταμάτιος.

Για την εκλογή Αντιπροσώπων στην ΕΘ.Ε.Α.Σ είναι οι, Βονδικάκης Σταμάτιος, Κανιαριός Μηνάς, Καραγεωργίου Μιχάλης, Μακρής Ευάγγελος, Παπαχόνδρος Νικόλαος και Ταλαίπωρος Μιχαήλ.  Υποψήφιος για την εκλογή αντιπροσώπου στην ΚΕΟΣΟΕ είναι ο Λερίου Ιωάννης και στην Ελαιουργική η Σταυριανού Στέλλια.

Πηγή: ertnews.gr