Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Πιλοτικό Θερμοκηπιακό Πάρκο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Πιλοτικό Θερμοκηπιακό Πάρκο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
 
«Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό υποδεχτήκαμε σήμερα στο Πιλοτικό Θερμοκηπιακό Πάρκο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τον Πρωθυπουργό της χώρας μας Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος μας τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο Επικεφαλής του Πιλοτικού Θερμοκηπιακού Πάρκου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητής Νικόλαος Κατσούλας και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής Ζήσης Μαμούρης.

Την ξενάγηση του Πιλοτικού Θερμοκηπιακού Πάρκου ανέλαβε ο Καθηγητής Νικόλαος Κατσούλας, Διευθυντής του Εργαστήριου Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος, στο οποίο έχουν εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια σύγχρονες, υψηλής τεχνολογικής στάθμης θερμοκηπιακές μονάδες.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Πιλοτικό Θερμοκηπιακό Πάρκο του Αγροκτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμβολίζει τη μεγάλη σημασία και βαρύτητα που δίνει στην προαγωγή της Έρευνας και της Καινοτομίας και παράλληλα μας ενθαρρύνει και μας δίνει δύναμη και ενθουσιασμό να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την αειφορική ανάπτυξη του κλάδου των θερμοκηπίων στην Ελλάδα».