Με επιτυχία η Γιορτή Αμυγδάλου στις Μικροθήβες Μαγνησίας

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροθηβών «Φθιώτιδες Θήβες», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-ΠΕ Μαγνησίας και Β. Σποράδων, το Δήμο Βόλου και την τοπική κοινότητα Μικροθηβών, η Γιορτή Αμυγδάλου 2023, παρουσία πλήθους επισκεπτών που κατέκλυσαν την έδρα του Συλλόγου (πρώην Δημοτικό Σχολείο Μικροθηβών).

Μετά το καλωσόρισμα της προέδρου του Συλλόγου, Αγαθής Τιμπλαλέξη και τους χαιρετισμούς που απηύθυναν οι επίσημοι προσκεκλημένοι, το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με την ομιλία του Τακβόρ Οβακιμιάν, σχετικά με τη θέση του αμυγδάλου στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Ακολούθησε δράση ζαχαροπλαστικής από τη σεφ Ελένη Καπνιά, ενώ παράλληλα οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να γευτούν μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων με βάση το αμύγδαλο που ετοίμασαν οι γυναίκες του Συλλόγου, σπουδαστές του ΙΕΚ Δήμου Βόλου και η σεφ, αλλά και να προμηθευτούν αμύγδαλα και αναμνηστικά δώρα που τους προσφέρθηκαν δωρεάν από τον Σύλλογο.

Η βραδιά έκλεισε με λαϊκό γλέντι από την ορχήστρα της Σοφίας Μπακάλογλου και του Κωνσταντίνου Τσουρή, που με τα τραγούδια τους κράτησαν αμείωτο μέχρι αργά το κέφι και τον χορό και διασκέδασαν τους επισκέπτες, οι οποίοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.