Επιτυχημένος αγρότης χωρίς…τα αυτονόητα!

Ρεύμα επιτυχίας χωρίς καν ηλεκτρισμό!

Επιτυχημένος αγρότης χωρίς...τα αυτονόητα!
Ο Ηλίας Νικολόπουλος κόντρα στις δυσκολίες επιμένει κτηνοτροφικά
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Έχει δημιουργήσει μια υγιή, σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή της Πέρσαινας στην Ηλεία. Παράγει αιγοπρόβειο γάλα, το οποίο προωθεί σε μία από τις μεγαλύτερες τυροκομικές εταιρείες της χώρας. Με όραμα και όρεξη για δουλειά, συνεχίζει να εξελίσσει την οικογενειακή επιχείρηση με επιτυχή μέχρι σήμερα αποτελέσματα. Και όλα αυτά χωρίς καν να έχει… ρεύμα!

Παρά το γεγονός ότι διαθέτει μια καθ’ όλα νόμιμη μονάδα, αναγκάζεται να εργάζεται χωρίς ρεύμα, λόγω της αδικαιολόγητης ολιγωρίας των δημόσιων υπηρεσιών να προχωρήσουν στην ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεών του!

Ο 28χρονος Ηλίας Νικολόπουλος κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «ήρωας», αφού καθημερινά δίνει έναν αγώνα για τη συντήρηση των ζώων του και την παραγωγή γάλακτος, χρησιμοποιώντας… γεννήτρια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής του.

«Χρειάζομαι καθημερινά 30 ευρώ μόνο για να ταΐσω τα ζώα μου εξαιτίας της ανευθυνότητας του κράτους. Λένε για κίνητρα στους νέους αγρότες, αλλά δεν έχουν φροντίσει να λύσουν τα αυτονόητα», μας λέει ο κ. Νικολόπουλος και προσθέτει: «Θα πρέπει, επιτέλους, να απλοποιηθεί η διαδικασία χορήγησης άδειας λειτουργίας των κτηνοτροφικών μονάδων. Να υπάρχει νερό και ρεύμα να μπορεί να δουλέψει ο αγρότης».

  • Ν. Τζώρτζη
-Διαφήμιση-