Επιχειρηματική αποστολή στη FRUIT LOGISTICA διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Επιχειρηματική αποστολή στη FRUIT LOGISTICA, την κορυφαία Διεθνή Έκθεση για την Προώθηση Φρούτων και Λαχανικών για Επαγγελματίες, διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2024, στο Βερολίνο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου, στη FRUIT LOGISTICA, παρουσιάζεται όλη η γκάμα προϊόντων φρούτων και λαχανικών από τις 5 ηπείρους, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στην παραγωγή, στις συσκευασίες, στην αποθήκευση, στη μεταφορά και στις συναφείς τεχνολογικές εφαρμογές.

Οι συμμετέχοντες στην επιχειρηματική αποστολή θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν νέες επαφές και να συμμετέχουν σε συζητήσεις με ξένες εταιρείες. Παράλληλα, τους δίνεται η δυνατότητα να διαμορφώσουν μια συνολική εικόνα για τον κλάδο, τα προϊόντα διαφόρων χωρών και τον διεθνή ανταγωνισμό, καθώς και να δικτυωθούν με δυνητικούς εταίρους και συνεργάτες από άλλες ξένες αγορές.

Δηλώσεις συμμετοχής στην επιχειρηματική αποστολή γίνονται μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

 https://www.german-fairs.gr/index.php?id=2231&no_cache=1

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Επιχειρηματική αποστολή στην FRUIT LOGISTICA 2024, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ