Εργατικό δυστύχημα στο Βιοτεχνικό Πάρκο Χανίων

Ένας 25χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από μηχάνημα κλάρκ με το οποίο εκτελούσε εργασίες στο Βιοτεχνικό Πάρκο Χανίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο τον καταπλάκωσε προκαλώντας του θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι.

Τη σορό του άτυχου εργαζόμενου απεγκλώβισαν άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έφτασαν στο σημείο με τρία οχήματα, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο εργαζόμενο στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας.

Αυτοψία στον χώρο προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος, πραγματοποίησε κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας ενώ στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛΑΣ και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων Γιάννης Μανωλικάκης.

Μιλώντας για το περιστατικό στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Μανωλικάκης επανέλαβε την ανάγκη της λήψης μέτρων ασφαλείας στους χώρους δουλειάς με βάση τα όσα ορίζει η εργατική νομοθεσία. «Το νέο περιστατικό επαναφέρει με δραματικό τρόπο το θέμα της ασφάλειας των εργαζομένων στους εργασιακούς χώρους» τόνισε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ