Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών

23 Σεπτεμβρίου 2016 - 25 Σεπτεμβρίου 2016

23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών

Στο νησί της Ρόδου επέλεξε να πραγματοποιήσει φέτος το 23ο Συνέδριο της, η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το θέμα στο οποίο είναι αφιερωμένο το συνέδριο που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είναι «Νέοι Αγρότες, καλλιεργούμε το συνεργατισμό».

Πρόκειται για ένα επίκαιρο ζήτημα μετά την πρόσφατη αναθεώρηση της νομοθεσίας στη χώρα μας, αλλά και ταυτόχρονα πολύ ουσιαστικό για τους αγρότες αφού το μέλλον του αγροτικού κόσμου περνάει μέσα από τις μορφές συνεργασίας.

23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων ΑγροτώνΜέσα από το συνέδριο, τις θεματικές του και τα εργαστήρια του οι νέοι αγρότες της χώρας μας προσδοκούν στην από κοινού διαμόρφωση προτάσεων πολιτικής για τα αγροτικά ζητήματα και για πρώτη φορά για τα αλιευτικά ζητήματα και τις υδατοκαλλιέργειες της χώρας μας.
Η επιλογή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έγινε με κριτήρια την ανάγκη ενίσχυσης του ρόλου των νέων αγροτών των νησιών, που αποτελούν δυναμικό κομμάτι της τοπικής αγροτικής δραστηριότητας και έχουν μεγάλη προοπτική ανάπτυξης.

Έχουν κληθεί για να παραστούν και να μιλήσουν αγρότες- εκπρόσωποι συνεταιριστικών οργανώσεων και ομάδων παραγωγών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να μεταφέρουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους και να παρουσιάσουν πετυχημένα συνεταιριστικά σχήματα και πρακτικές.

Η Π.Ε.Ν.Α., μόνη θεσμοθετημένη συνδικαλιστική οργάνωση για τις Νέες και τους Νέους Αγρότες της χώρας μας, καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν στο συνέδριο προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον αγροτικό τομέα, αλλά και για τους τρόπους οργάνωσης και καλύτερης λειτουργίας των αγροτικών τους επιχειρήσεων.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η Ύπαιθρος Χώρα.

Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής

Διαβάστε ακόμη: Στη Ρόδο το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών

Λεπτομέρειες

Αρχή:
23 Σεπτεμβρίου 2016
Τέλος:
25 Σεπτεμβρίου 2016
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Διοργανωτής

ΠΕΝΑ
Τηλέφωνο:
2441076184, 6981019395, 6973999402
Email:
synedrio.pena.2016@gmail.com
Ιστοσελίδα:
http://www.synedriopena.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Rodos Palace
Rodos Palace Hotel, Τριαντών, Ρόδος
Ρόδος,Ελλάδα