Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Έκθεση τοπικών προϊόντων από τα Φάρσαλα

4 Μαρτίου 2018

Σε έκθεση τοπικών προϊόντων στην Αθήνα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φαρσαλινών «ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ», θα προβεί για πρώτη φορά ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος της επαρχίας Φαρσάλων στο πλαίσιο των προσπαθειών του για τη στήριξη και την προώθηση των τοπικών παραγόμενων προϊόντων της περιοχής.

Στην έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου σε εστιατόριο της Κηφισιάς (Σαλματάμης), θα λάβουν μέρος 15 παραγωγοί από την ευρύτερη περιοχή με τα προϊόντα τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει δημιουργηθεί από τον Σύλλογο Αθήνας. Να σημειωθεί ότι η μετάβαση των παραγωγών, αλλά και των παραγόντων του Εμπορικού Συλλόγου θα γίνει οργανωμένα με λεωφορείο, καθώς ο Σύλλογος της Αθήνας το απόγευμα έχει προγραμματίσει την κοπή πίτας και την ετήσια χοροεσπερίδα. Σύμφωνα με την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου, «πρόθεση όλων είναι αυτή η έκθεση να καθιερωθεί, ώστε κάθε χρόνο να συμμετέχουν ολοένα και περισσότεροι, αναδεικνύοντας στην πρωτεύουσα τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα».

Οι παραγωγοί που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής: Άρτεμις Δημητρακοπούλου (ζυμαρικά), Μυργιώτη Ηλιάδα (οικοτεχνία), Αγγελακοπούλου – Γιαννούλα Ιωάννα (μέλι), Κτήμα Στράτου (κρασί – τσίπουρο), Κτήματα οικογένειας Γιωτόπουλου (φιστίκια), Γούναρης Χρήστος (χαλβάς Φαρσάλων), Κωνσταντάκης Μανώλης (όσπρια), Θεοδωροπούλου Ευαγγελία (όσπρια), Γκουντόπουλος Γρηγόριος (χυμός ροδιού), Στράτου Αναστασία – Αλεξίου Αλέκος (φιστίκια – μέλι), Βούλγαρης Βασίλειος (φιστίκι αράπικο), Οικογένεια Κυρίτση (όσπρια), Καλκαντέρα Μαρία (μέλι) και Ζαχαροπλαστείο Κυρίτση (γλυκά κουταλιού – λικέρ), Αθ. Αργυράκης (λουκάνικα).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4 Μαρτίου 2018
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Εστιατόριο Σαλματάνης, Συγγρού 18, Κηφισιά 145 62
Συγγρού 18
Κηφισιά, Αττικής 145 62 Ελλάδα