ΕΥΡΩΦΑΡΜ: Σημαντικές συνεργασίες με ευρωπαϊκούς και ρωσικούς ομίλους

ΕΥΡΩΦΑΡΜ: Σημαντικές συνεργασίες με ευρωπαϊκούς και ρωσικούς ομίλους

Σε σημαντικές συνεργασίες με ευρωπαϊκούς και ρωσικούς ομίλους προχωρά η ΕΥΡΩΦΑΡΜ. Ειδικότερα, ο ρωσικός όμιλος PSCAPITAL, με ένα εντυπωσιακό επενδυτικό portfolio και συνολικά 25.000 εργαζόμενους, επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην παραγωγή – εμπορία φρέσκων φρούτων και εμπιστεύεται την ΕΥΡΩΦΑΡΜ για την απόκτηση τεχνογνωσίας.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται από κοινού σχεδιασμός για μια ευρεία συνεργασία μεταξύ ΕΥΡΩΦΑΡΜ και PSCAPITAL σε ό,τι αφορά την εκμετάλλευση και κατασκευή εγκαταστάσεων διαλογής και συσκευασίας σε Ελλάδα και Ρωσία.

Επίσης, στο πλαίσιο της διαρκούς επιμόρφωσης των γεωπόνων της ΕΥΡΩΦΑΡΜ για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και καλλιεργητικές πρακτικές από την Ευρώπη, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Pascal Legrande, τεχνικό διευθυντή της ιταλικής SEMFOR, μέλους του πολυεθνικού κολοσσού MAΪSADOUR.

Ο κ. Legrande απάντησε σε ερωτήματα για τους τρόπους βελτίωσης των αποδόσεων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις νέες καινοτόμες χορτοδοτικές καλλιέργειες της SEMFOR που εισάγει η ΕΥΡΩΦΑΡΜ στην ελληνική αγορά, καλύπτοντας σημαντικά κενά της εγχώριας γεωργίας και κτηνοτροφίας.