Στην Foodexpo η Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Στην Foodexpo η Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Στην έκθεση τροφίμων και ποτών Food expo Greece, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 18 Μαρτίου στο Metropolitan Expo της Αθήνας, θα συμμετάσχει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Στο καλαίσθητο περίπτερό της (Hall 2, stand E58) θα παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα του εκπαιδευτικού αγροκτήματός της, τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το εκπαιδευτικό αγρόκτημα της Σχολής παράγει προϊόντα προστιθέμενης διατροφικής αξίας με τη βοήθεια των μαθητών και σπουδαστών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College. Συμμετέχουν ενεργά σε όλα τα στάδια της παραγωγής των προϊόντων, ενώ παράγουν σε μικρές ποσότητες ελαιόλαδο, μέλι και λαχανικά.  

Φυσικά, στο stand της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, τα οποία ξεκινούν από τον Παιδικό Σταθμό και φτάνουν έως τις Μεταπτυχιακές σπουδές, τα σεμινάρια ενηλίκων και τη συμβουλευτική σε συνεργασία με επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα.