Γ. Τσιρώνης: Σημαντικά τα προγράμματα περιβαλλοντικής ευθύνης για την επιχειρηματικότητα

Γ. Τσιρώνης: Σημαντικά τα προγράμματα περιβαλλοντικής ευθύνης για την επιχειρηματικότητα
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Την σημασία των προγραμμάτων Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης και ιδιαίτερα Περιβαλλοντικής Ευθύνης επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννης Τσιρώνης σε εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), με τίτλο «Meeting the Brokers of a sustainable future!».

Ο κ. Τσιρώνης αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει στην επιχείρηση η ασφάλιση περιβαλλοντικής ευθύνης και ιδιαίτερα στη μείωση του κόστους επένδυσης και στην προστασία της επιχείρησης από κακόβουλες διεκδικήσεις. Η προώθηση ανάλογων προγραμμάτων, πρόσθεσε, θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του ασφαλιστικού κλάδου και στην καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος.

Ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ, Γεώργιος Καραβίας τόνισε ότι η πρωτοβουλία του συνδέσμου να αφιερώσει την εκδήλωσή του στην βιώσιμη ανάπτυξη οφείλεται στο γεγονός ότι αναγνωρίζει την σημαντική επιρροή που ασκούν, ατομικά και επιχειρηματικά, οι δραστηριότητες του κλάδου στην κοινωνία. Ο ΣΕΜΑ, πρόσθεσε, δεσμεύεται προκειμένου οι δράσεις του να επιλέγονται πάντα με γνώμονα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση στο περιβάλλον, καθώς και την διαρκή ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

-Διαφήμιση-