Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων SantoWines στηρίζει το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων SantoWines στηρίζει το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Τη στήριξη της στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική δείχνει έμπρακτα η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων SantoWines. Πιο συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της η Ένωση τονίζει πως: «Με βαθύτατη οδύνη πληροφορούμαστε καθημερινά για τις ανθρώπινες απώλειες και το μέγεθος της καταστροφής  που προκάλεσε η πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στην Αττική.

Με την σκέψη της στις οικογένειες των θυμάτων  αλλά και σε όλους τους πληγέντες, η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων στέκεται αλληλέγγυα στους συνάνθρωπούς μας  και αποφάσισε  να συνεισφέρει με το ποσό των 5.000 ευρώ στην επισκευή του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, που εδρεύει στον Νέο Βουτζά, του ορφανοτροφείου που φιλοξενούσε 45 παιδιά και το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο προς κατοίκηση λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά.

Ευχόμαστε οι πράξεις αλληλοβοήθειας να συνεχίσουν να βρίσκουν μιμητές για την γρηγορότερη ανακούφιση των πληγέντων και καλούμε τα μέλη μας  και  τον καθένα  συμπολίτη μας ξεχωριστά  να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο,  στο μέτρο που οι δυνατότητές του το επιτρέπουν.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΘΠ»

-Διαφήμιση-