Η Καλαμάτα Παπαδημητρίου εντυπωσίασε στη Διεθνή Έκθεση SIAL 2024 με τη Μαγιονάτα
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της εταιρείας Καλαμάτα Παπαδημητρίου στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2024 στο Παρίσι, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο του κοινού περιπτέρου της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ (Hall 5Α), η Καλαμάτα Παπαδημητρίου ανέδειξε τη δυναμική παρουσία της, προβάλλοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας που παράγονται από αγνά, τοπικά υλικά.
Η εταιρεία παρουσίασε την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, από το δημοφιλές βαλσαμικό ξίδι και τις κρέμες βαλσαμικού, έως τις μοναδικές μουστάρδες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και βαλσαμικό ξίδι και τις καινοτόμες mini συσκευασίες ελαιολάδου, βαλσαμικού και dressings.
Πρωταγωνίστρια της έκθεσης ήταν η Μαγιονάτα®, η νέα σάλτσα μαγιονέζας που ξεχώρισε με την επιβράβευση SIAL Innovation Selection. Η Μαγιονάτα® ξεχωρίζει για τη μοναδική της σύνθεση, αφού περιέχει ταχίνι, που αντικαθιστά τα αβγά και μέρος των φυτικών λιπαρών, διατηρώντας την πλούσια γεύση και την κρεμώδη υφή μιας παραδοσιακής μαγιονέζας. Το προϊόν είναι ιδανικό και για καταναλωτές που αποφεύγουν την κλασική μαγιονέζα λόγω διατροφικών επιλογών καθώς είναι χαμηλό σε λιπαρά, χωρίς αβγά και χωρίς γλουτένη.
Η ανάδειξη της Μαγιονάτας® στο SIAL Innovation Selection επιβεβαιώνει την ανταπόκριση του προϊόντος τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά, τοποθετώντας την Καλαμάτα Παπαδημητρίου στον χάρτη των μεγάλων καινοτομιών. Με την είσοδο του νέου αυτού προϊόντος, η εταιρεία- μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, επεκτείνεται δυναμικά στην κατηγορία της μαγιονέζας, προσφέροντας στους καταναλωτές μια νέα εμπειρία γεύσης.